Реклами от Google

Search

Собствено Търсене

четвъртък, 12 февруари 2009 г.

Автори - Джо Витале

Около Коледа се разхождах в един от столичните Мол-ове и както обикновено, посетих книжарницата, която се намира там. На рафта с езотерика погледът ми попадна на една книга, посветена както много други, на тайните на успеха и сбъдването на мечтите. Името на автора - Джо Витале не ми говореше нищо до този момент. Казвам до този момент, защото малко след като се запознах с книгата, изпитах желание да прочета и чуя възможно повече неща от същия този автор. Посланията и начинът по който авторът ги предава в своите книги и филмчета в YouTube за мен е повече от вдъхновяващ.
Ще добавя и някои факти, които говорят достатъчно красноречиво за качествата на автора, споменавайки участието му във филми като: ''The Secret'', ''The Compass'', ''The Opus'' и др.
Проследявайки историята на този съвсем обикновен човек, който от беден и срещащ трудности от всякакъв характер мъж, стига до световна известност и става собственик на няколко компании и работи с още десетки, които издават неговите продукти, добавя титлата доктор пред името си, пътува по света, гостува в шоето на Опра и Лари Кинг.
Ето някои забележителни съвети от Джо Витале.
- Ако вашият живот не е това, което бихте искали, то причината за това е, че на някакво ниво вътре във вас, задържате неща, които не искате!
- Ако искате вашият живот да бъде такъв, за какъвто мечтаете, то правете разлика между онези мисли, които ви вредят и онези, които ви зареждат и изпълват с хубави усещания.
Стремете се да имате повече от тях в ума си. Занимавайте се с неща, които ви зареждат с енергия!
- Фокусирайте се върху онова, което искате да постигнете, за сметка на онова, което не желаете никак. Колкото повече се фокусирате върху едното, толкова по-малко време и сили ще отделяте за другото, което в крайна сметка ще доведе до желаното от вас събитие!
Добийте яснота на мисълта! Колкото една мисъл е по-ясна, толкова по-лесно се сбъдва тя!

Bookmark and Share

Няма коментари:

Публикуване на коментар